Jade Goody heeft ziekenhuis verlaten om thuis te sterven


Jade Goody heeft het ziekenhuis vanmiddag verlaten, nadat ze de dokters smeekte of ze naar huis mocht om thuis te sterven bij haar familie. Hoe lang Goody nog precies heeft, is niet bekend. Volgens doktoren zou ze nog enkele weken kunnen leven, het kunnen ook dagen zijn…

The 27-jarige Goody verliet vanmiddag het Royal Marsden Hospital in Londen op een brancard. Ze ging samen met een verpleegster op weg naar huis, vergezeld van haar nieuwbakken echtgenoot Jack. Ze wil de weinige tijd die ze nog heeft doorbrengen met haar zoontjes Bobby en Freddy en echtgenoot Jack. Het verzoek om naar huis te gaan werd vanmorgen ingewilligd door de artsen, die er zeker van wilden zijn dat haar pijn ook thuis onder controle gehouden kon worden.

Gisteren werd bekend dat Jade haar gezichtsvermogen aan het verliezen is. Ze kan met een van haar ogen al bijna niets meer zien. De kanker sloopt langzaamaan haar hele lichaam. Zaterdag werd ze op de valreep nog tesamen met haar zoontjes gedoopt in de kapel van het ziekenhuis (zie filmpje hieronder). Vanavond zal op de engelse televisie een documentaire worden uitgezonden over haar huwelijk dat enkele weken geleden plaats vond.

Lees ook:Jade Goody’s man verlaat de gevangenis
Lees ook:Het huis van Jade Goody te koop voor 1 miljoen
Lees ook:Jade Goody begraven (zie beelden)
Lees ook:Weduwnaar Jade Goody opgepakt ivm verkrachting!
Lees ook:Jade Goody overleden op moederdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>