Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!


Superster Michael Jackson heeft het aantal concerten voor zijn comeback shows meer dan verdubbeld, nadat meer dan een miljoen fans kaarten probeerden te krijgen. In plaats van tien concerten in Londen zal hij er nu 22 gaan geven!

De zanger maakte zijn comeback op het podium op 5 maart bekend tijdens een persconferentie in de Britse hoofdstad. Hierbij werd bekend gemaakt dat hij tien concerten zou doen in de O2 Arena in juli. Meer dan een miljoen fans probeerden tijdens de pre-sale op woensdag kaarten te krijgen voor de tien shows in het stadion dat 20.000 mensen kan onderbrengen. Websites waren urenlang onbereikbaar door de hoeveelheid fans die kaarten probeerden te bemachtigen. Daarom is besloten nog eens twaalf concerten in de O2 te geven.

De shows vinden plaats vanaf 8 juli t/m 1 september. Jackson heeft sinds 2001 geen concerten meer gegeven en heeft laten weten dat dit zijn laatste in Londen zullen zijn. De kaarten voor de twaalf concerten gaan op vrijdag 13 maart in de verkoop.

Update 13 maart 14:20:
Alle kaarten voor de vijftig concerten die Michael Jackson in Londen geeft, zijn uitverkocht! Honderden fans stonden in de rij bij kaartverkoopadressen. Anderen probeerden via internet aan kaartjes te komen. Volgens de organisatie hebben 250.000 mensen dat laatste gedaan. In totaal werden er meer dan een miljoen kaarten verkocht.

Lees ook:Michael Jackson doet 10 laatste concerten (zie beelden!)
Lees ook:Michael Jackson stelt concerten uit tot 2010
Lees ook:Dood Michael Jackson kost concertorganisator 350 miljoen!
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden
Lees ook:Persconferentie Michael Jackson vanmiddag live te volgen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!

 1. Peter

  Had niet anders verwacht. Hopelijk gaat hij nog een wereldtournee geven!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Het lijkt er toch op dat hij echt alleen in Londen gaat optreden.

     /   Reply  / 
   1. Martin

    in 1988 zei mj dat de ‘Bad-tournee’ zijn laatste tournee was. Nu zei hij dat hij in Londen maar tien concerten zou geven, inmiddels zijn dat er vijftig. what’s next…wereldtournee!

      /   Reply  / 
 2. shoerr

  lelijkerdd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>