Villa van Diane Keaton in de verkoop


We hebben weer een schitterende sterrenstek te koop gezien voor je. Actrice Diane Keaton verkoop namelijk een villa met zeven slaapkamers op Roxbury Drive in Beverly Hills voor maar liefst $12.995.000. Als we het geld hadden, dan hadden we zeker interesse gehad, want het is een schitterend huis in Spaans koloniale stijl.

Keaton kocht de villa pas in 2007 (onder haar eigen naam Diane Hall) voor $8.100.000. Geen slechte investering dus, al is er het een en ander aan de woning verbouwd. Het huis, ontworpen door architect Ralph Flewelling, werd gebouwd in 1927 en staat te koop sinds 6 maart. Het heeft verder negen badkamers, een bibliotheek, een eetkamer, een grote living, een entertainment kamer, een master slaapkamer met twee baden en een gastenkamer. De tuin heeft een fontein, een zwembad, olijfbomen en cactussen. We love it!
Meer info over de villa en meer foto’s vind je hier.

De actrice heeft de laatste jaren nogal wat huizen verkocht. Zo verkocht ze een huis op 2255 Verde Oak Drive in Los Angeles aan Christina Ricci, die het op haar beurt in 2006 verkocht. Ook verkoopt ze een van haar huizen op Sunset Boulevard in Pacific Palisades, wat ze in 2007 kocht voor $9.100.000. Ook verkocht ze een huis in Beverly Hills aan Madonna’s Castillo Del Lago Trust in 2000 voor $6,5 miljoen, dat Madonna in 2004 weer verkocht voor $8,750,000.

Lees ook:Hier woonde Ricky Martin… en Michael Caine!
Lees ook:Slapen in het bed van Tom Cruise
Lees ook:Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop
Lees ook:Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop
Lees ook:Britney zet haar huis (weer) te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>