Tatjana voor de laatste keer uit de kleren


Ze is inmiddels al 45, maar Tatjana Simic gaat toch nog een keer uit de kleren voor een mannenblad. Maar wel voor de allerlaatste keer, als we haar mogen geloven. De eer is aan FHM, die ongetwijfeld een flink bedrag heeft neergeteld om de blonde Kroatische schaars gekleed vast te leggen voor de laatste pikante fotoshoot.

Tatjana zal in de tachtigste editie van het blad, dat begin mei verschijnt in een speciale 80′s editie, te bewonderen zijn. Naast de tien pagina’s met Tatjana zijn ook Erik de Zwart, Kees Jansma, Harry Vermeegen, Rene Shuman, Koert-Jan de Bruijn en Rembo & Rembo in de jubileumeditie van het blad te vinden. Met kleding aan dat wel te verstaan. Althans, dat mogen we hopen…

Tatjana was in 1987 voor het eerst te zien in de Playboy, waarvoor ze in totaal acht keer uit de kleren ging.

Foto: www.tatjana.com

Lees ook:Tatjana toch nog een keer in Playboy!
Lees ook:Christina Aguilera uit de kleren voor GQ
Lees ook:BN’ers go Country op premiere Hannah Montana
Lees ook:Tatjana en Peter niet langer een stel?
Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>