K3 uit elkaar?


De geruchtenmachine draait op volle toeren. Een half uurtje geleden werd er een persbericht uitgezonden dat er eind van de middag een persconferentie zal plaatsvinden in Antwerpen over de toekomst van K3. Op Twitter gaan meteen de geruchten dat K3 uit elkaar zal gaan. Op zich geen rare gedachte, want inmiddels worden de dames Karen, Kristel en Kathleen ook een dagje ouder en wellicht te oud voor kleuterpop. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte…

UPDATE 17:00: Kathleen verlaat K3!

Lees ook:Kathleen verlaat K3!
Lees ook:Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6
Lees ook:Voormalig K3-zangeres Kathleen getrouwd
Lees ook:Josje is nieuwe lid K3
Lees ook:Patty Brard en Marc Forno in jury K2 zoekt K3

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “K3 uit elkaar?

 1. Pingback: Kathleen verlaat K3! | Glamour

 2. Pingback: Kathleen verlaat K3! | Musical

 3. sophie

  HEEE,k3

  ik ben sophie uit neederland ik woon op de bosrand 54!
  en waar woonen juullie…
  ik vind het jammer dat katleen weg gaat!
  en ik ben 6 jaar!
  ik hou van k3 hihih haha en plop en mega mindy en ik hep juullie al een berigtje gestuurt maar juulliestuuren niet trug ons emil is [email protected]!
  ik hep een paar films van juullie!
  weet je ik ging een keer en brief op stuuren en toen kwam er een hondje agter me aan! en ik noemde hem snufi zoals snuf de hond en daar hou ik ook van hihi hahahahahahahahhaahahahahahaahahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahhaahahahahhahaahhaahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
  en alls dat hondje nog een keer agter me aan komt mag hij bij mij slaapen 1 of 2 of 3 nagjes slaapen dat mogt van mijn vader maar ik hoop dat juullie een keer bij ons op bezoek koomen!!
  dat lijkt me LEUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllll erg egt heel LEUK kennen juullie amika ik leuster hem altijt op de computer dat ga ik asltijt ook op tv kijken ik ga maar weer ik hep al genoeg gepraat hoor

  met vriendelijken groeten,

  sophie-rooseboom

    /   Reply  / 
 4. sophie

  hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy k3k33k3k33k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3k3 hihihihihihiihihihihih hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahah ik ben sofie uit neederland koomen juullie een keer op bezoek ik woon op de bosrand 54
  ik ga er af

  xxxxxx sofhie

    /   Reply  / 
 5. HANAE

  K3

    /   Reply  / 
 6. jozefien

  ik vind het heel jammer dat katleen weg gaat want ze was zo leuk.en ze zong of ze de beste van de wereld was en samen klonk het nog mooier.dus ik vind het heel erg!en zelf ben ik nu 9jaar en op 11 augustus daaaaaag:

  jozefien

    /   Reply  / 
 7. anisha

  haay k3 ik den anisha ik hop dat juulie 2 andere aktrieses gaat finden ik vint het heel jammer dat kathleen weg gaat ik ben nu 8jaar en op 26noofember, ik vont juulie boekleuk koko de papaagaai, en k3en hetijsprinsesje daaaaaaaaaaaag

    /   Reply  / 
 8. sophie

  ik vind k3 en k2 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll leuk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>