Kathleen verlaat K3!


K3 heeft vandaag heel Nederland en Vlaanderen in spanning weten te houden. Vanmorgen kwam het bericht dat K3 om 17:00 een persconferentie zou geven over de toekomst van K3. Al snel werd er flink gespeculeerd: Zou K3 er mee stoppen? Verlaat een van de dames de groep? Inmiddels is bekend wat het nieuws omtrent K3 is: de blonde Kathleen verlaat de groep.

Dit is zojuist tijdens de presconferentie bekend gemaakt. Kathleen Aerts noemde het “de moeilijkste beslissing in haar leven” en bedankte iedereen voor “10 mooie jaren”. Aerts gaat nu in haar boerderij werken en wordt Unicef-ambassadrice. Ook zal ze nog wel blijven zingen.

Kathleen: “Ik heb met K3 de afgelopen 10 jaar de mooiste jaren van mijn leven beleefd. Samen met Karen en Kristel hebben we dingen bereikt waar ik nooit over heb durven dromen: de honderden optredens,  liedjes , de musicals, de films en zo kan ik nog uren doorgaan maar bovenal: ik heb er twee boezemvriendinnen voor het leven bij gekregen. Tien jaar lang heb ik het beste van mijzelf gegeven en heb ik K3 met hart en ziel gedaan. Maar mensen veranderen in 10 jaar tijd. Het leven is altijd in beweging. Na veel gesprekken met familie, vrienden en met Karen en Kristel  heb ik de moeilijkste beslissing genomen van mijn leven. Met pijn in het hart neem ik afscheid van K3 en daar heb ik een heel dubbel gevoel bij. Enerzijds is Kathleen van K3 nog steeds een deel van mij en dat zal altijd zo blijven. Maar anderzijds ben ik ondertussen 30 geworden en voel ik dat het tijd is om nieuwe wegen te verkennen, om te herbronnen. Ik wil aan alle fans laten weten dat ik dankbaar ben voor de 10 mooiste jaren van mijn leven.  Ik zal al jullie tekeningen, cadeautjes, knuffels, ‘tutjes’ en foto’s de komende tijd nog eens terug bekijken met een lach en een traan. Weet dat ik jullie allemaal heel graag zie en dat jullie voorgoed een plekje hebben in mijn hart.”

Voorlopig gaan de dames Karen en Kristel met zijn tweetjes verder, maar er wordt mogelijk wel gezocht naar een derde nieuw lid. K3 is voor eventjes dus K2…

Lees ook:Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6
Lees ook:Voormalig K3-zangeres Kathleen getrouwd
Lees ook:K3 uit elkaar?
Lees ook:Karen Damen (K3) is zwanger!
Lees ook:Dubbele Top 10 notering voor Kathleen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kathleen verlaat K3!

 1. Pingback: K3 uit elkaar? | Glamour

 2. Eveline

  Lieve Kathleen,

  Ik zal je missen. Ik ben er erg verdrietig van.
  Veel plezier met je boerderij!

  Liefs van Eveline (6 jaar) en Jean-Paul (4 jaar)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>