20.000 pond voor degene die Beckham verleid


David Beckham is hot hot hot in Milaan en dan vooral onder de dames. Er schijnt zelfs een groep Italiaanse ‘dames’ te zijn, die een onderlinge weddenschap hebben afgesloten dat degene die de voetballer weet te verleiden en in haar bed weet te krijgen een bedrag van £20,000 krijgt.
Met dat nieuws zal de AC Milan voetballer zijn vrouw Victoria niet blij zijn. Zij zit namelijk ver weg met haar zoons in Los Angeles. Het zou gaan om een groep van twintig vrouwen, die rondhangen in de nachtclubs en bars waar de spelers van AC Milan vaak komen. De meeste dames hebben al eens het bed gedeeld met een speler van AC Milan, maar nu is David Beckham de ‘must have’ van het moment.

Vorige week was Beckham te gast op het Anema E Core Cancer Research gala dinner in Milaan. Als snel werd hij omringd door veel dames, die openlijk flirten met de gewilde voetballer. De één na de ander kwam bij de tafel van Beckham langs voor een korte babbel. Beckham leek van alle aandacht te genieten. Van de weddenschap zou hij geen wetenschap gehad hebben.

Foto: David Beckham voor Armani

Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’
Lees ook:Victoria Beckham shopt voor één miljoen
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Video: David Beckham sexy voor H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>