Katja Schuurman zwanger?


Officieel is het nog niet bevestigd, maar opa Piet Römer zou zijn mond voorbij hebben gepraat en Albert Verlinde weet het zeker: Katja Römer Schuurman is zwanger! Katja en Thijs trouwden in 2006. In 2007 ging ook al het gerucht dat ze zwanger zou zijn, nadat ze de Coiffure Awards presenteerde met een klein buikje (zie foto). Het wachten is op de officiele bevestiging. Zodra er meer nieuws is, laten we het uiteraard weten…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Miskraam voor Katja Schuurman
Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!
Lees ook:Georgina Verbaan is zwanger!
Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?
Lees ook:Dan Karaty is papa geworden van een dochter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>