Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit


Het lijkt er nu echt op dat een reunie tussen de heren van Take That en Robbie Williams dichterbij is dan ooit. Deze week liet Robbie Williams in een tv-interview weten graag weer samen te werken met de leden van Take That. Take That lieten dit weekend tijdens een persconferentie in Denemarken weten dat Robbie welkom is en dat ze zeker weer samen zullen werken, de vraag is alleen wanneer…

Toen iemand opmerkte dat Robbie met smart zat te wachten op een telefoontje van Gary, grapte de zanger “Quick, where’s my phone?!” Maar voegde er ook aan toe dat hij Robbie dit al zeker 50 keer had horen zeggen en dat ze het allemaal geweldig zouden vinden weer samen te werken. Momenteel is Robbie bezig aan een solo-album en de band gaat op tour, dus het lijkt er op dat het juiste moment nog gevonden moet worden. Jason voegt er nog aan toe dat niets zo veranderlijk is als Robbie en dat hij nu misschien graag weer samen wil komen, maar het volgende moment wil hij liever aan zijn solo-carriere werken. Wordt nog steeds vervolgd dus…

Zie hieronder een deel van het interview over Robbie.

Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams’ nieuwe single Bodies (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams ‘live’ in Pathé
Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album
Lees ook:Treden Coldplay en Take That vanavond samen op?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>