Rob Peetoom haalt Paris Hilton naar Nederland


Rob Peetoom is misschien wel de aardigste sterrenkapper die Nederland rijk is. Zo’n twee jaar geleden had ik samen met een collega de eer om door Rob en zijn team in Utrecht ontvangen en geknipt te worden. Het was een zeer prettige ontmoeting met een geweldige enthousiaste man. Inmiddels zit hij al 40 jaar in het vak en dat moet gevierd worden. Rob haalde speciaal voor deze gelegenheid Paris Hilton naar Nederland…

Morgen zal zij namelijk officieel het eerste exemplaar van zijn boek “Haal het mooiste uit jezelf” uitreiken. In dit prachtig geïllustreerde boek, waarmee Rob Peetoom zijn 40-jarig jubileum viert, deelt hij zijn kennis over huid, haar, make-up, zon, wellness en new beauty met alle vrouwen. Het bevat tientallen beautyfoto’s, duidelijke uitleg en vele tips en biedt vrouwen de kennis en inspiratie om hun eigen schoonheid te laten stralen.

Een nichtje van Rob, die model en actrice is, blijkt bevriend met Paris en regelde dat de Amerikaanse voor de gelegenheid naar Nederland kwam. Paris Hilton zou verblijven in Hotel The Dylan op de Keizersgracht. Ze is samen met haar vriend Doug Reinhardt overgekomen.

Lees ook:Paris Hilton is huisvriendin van Rob Peetoom
Lees ook:Paris Hilton weer single!
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen
Lees ook:Paris Hilton zoekt nieuwe BFF
Lees ook:Wie vind jij de meest charismatische vrouw?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rob Peetoom haalt Paris Hilton naar Nederland

 1. Leen Boudelling

  Beste Rob,
  Van harte gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum.
  Een fijne dag en een voorspoedig jubileumjaar toegewenst.
  Gepensioneerd adj.dir.Ondernemersopleiding SVK.
  Gr. Leen Boudeling.(72)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>