Scheiding kost Mel Gibson wellicht 300 miljoen!


De vrouw van Mel Gibson (52) heeft de scheiding aangevraagd en niet geheel zonder reden, want enkele weken terug werd Mel door papparazzi gesnapt terwijl hij liep te dollen met een donkerharige dame op het strand. Dit avontuurtje kan hem heel wat centjes gaan kosten, want het stel was in gemeenschap van goederen getrouwd en dat houdt in dat zijn ex-vrouw recht heeft op zo’n 300 miljoen euro.

Mel en zijn vrouw Robyn Moore waren 28 jaar getrouwd en in dit tijd vergaarde de filmster rond de 600 miljoen euro en is ook nog eens eigenaar van een 28 miljoen kostende kerk in Malibu en een eiland ter waard van 10 miljoen op Fiji. Naar verluid zou de nieuwe scharrel van Gibson een Russische muzikante zijn die Oksana heet. Mel ontmoette Oksana op de set van zijn laatste film The Edge of Darkness en zijn sindsdien wel erg close. Mel ontkent een relatie te hebben met Oksana en zegt dat ze alleen collega’s zijn.

Andere bronnen melden dat Robyn en zijn vrouw al sinds 2006 niet meer samen was, maar dat de scheiding alleen nog officieel uitgesproken moet worden. Mel en Robyn hebben samen maar liefst zeven kinderen. De jongste is 10 jaar oud.

Lees ook:Vriendin Mel Gibson inderdaad zwanger
Lees ook:Vriendin Mel Gibson te vroeg bevallen
Lees ook:Johnny Depp vangt 23 miljoen voor nieuwe Pirates film
Lees ook:Tiger Woods staat duurste scheiding ooit te wachten
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Scheiding kost Mel Gibson wellicht 300 miljoen!

  1. Pingback: Vriendin Mel Gibson inderdaad zwanger | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>