Robert Schoemacher moet vader betalen


Het zit cosmetisch arts Robert Schoemacher niet mee. Hij moet van de rechter in Den Haag zijn vader bijna 47.500 euro aan achterstallig salaris betalen. Schoemacher senior, die het Medisch Centrum voor Esthetische Geneeskunde in 1978 oprichtte en er nog als adviseur aan was verbonden, heeft vandaag een kort geding gewonnen dat hij tegen zijn zoon had aangespannen.

Robert Schoemacher ging ervan uit dat hij zijn vader niet meer hoefde te betalen, nadat hij had gezegd dat het adviseurschap van zijn vader was afgelopen. De rechter heeft besloten dat dit onterecht is. Om hem deze inkomsten, elke maand 15.800 euro, te ontzeggen, had Robert zijn vader onder meer eerst officieel in gebreke moeten stellen.

Lees ook:Glamourdokter Robert Schoemacher verdacht van miljoenenfraude
Lees ook:Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?
Lees ook:Video: Claudia Schoemacher geeft zich bloot op LXRY Fair
Lees ook:Cosmetica-goeroe Robert Schoemacher is laptop kwijt
Lees ook:Patty Brard moet huis uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>