Mickey Rourke en Kim Basigner weer samen

Het is maar liefst 23 jaar geleden toen Mickey Rourke en Kim Basigner een relatie vol misbruik en erotiek hadden. Niet in het echte leven, maar in de film 9 1/2 weeks. Sindsdien hebben de twee op het scherm niet meer samen in een film gespeeld. Daar is nu verandering in gekomen, want de twee weer spelen samen in de film The Informers. Op de rode loper bleek dat het tweetal het erg goed met elkaar kunnen vinden.

Voor de toegestroomde pers poseerden ze samen en gaven elkaar een zoen en een knuffel. Hoewel beiden een stuk ouder zijn geworden sinds hun eerste film samen, zagen ze er goed uit op de rode loper. Voor Rourke is het afgelopen jaar zeer goed geweest. Hij maakte een grote comeback in de film The Wrestler, die bijna een Oscar won en volgend jaar is hij maar liefst in negen films te zien! Van de bizarre film The Informers, naar verhalen van Bret Easton Ellis, die onder andere ook verantwoordelijk was voor American Psycho, wordt ook veel verwacht.

Lees ook:Mickey Rourke in erotische film
Lees ook:Mickey Rourke valt voor de ring van Juliette Booker
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Bridget stijlvol langs de rode loper van de Oscars
Lees ook:Mickey Rourke op vliegveld aangehouden met 36 kilo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>