Weer een huwelijk! Vier maal is scheepsrecht?


Actrice Patsy Kensit (41) doet het gewoon weer! Na drie bekende rocksterren, Dan Donovan (van Big Audio Dynamite), Simple Minds-zanger Jim Kerr en Oasis zanger Liam Gallagher is ze gisteren in Londen voor de vierde maal getrouwd, ditmaal met DJ Jeremy Healy.

Onder de 250 gasten waren heel wat celebs te vinden, zoals Simon en Yasmin le Bon, Caroline Stanbury (de ex-vriendin van Prins Andrew) en Liz Hurley. Maar ook ex-en Jim Kerr en Liam Gallagher zouden aanwezig zijn geweest. Haar zoons Lennon Galagher en James Kerr (16) gaven haar weg.

Ze trouwde in 1988 met echtgenoot nummer 1, Dan Donovan, toen ze nog maar 18 jaar oud was. Ze scheidde in 1991 van hem een een jaar later, in 1992, trouwde ze al met Jim Kerr met wie ze een jaar later haar eerste kind, James, kreeg. In 1996 scheidde ze van hem en trouwde wederom een jaar later met Liam Gallagher, met wie ze zoon Lennon kreeg in 1999. In 2000 scheidde het stel al.

Patsy kent Jeremy al sinds de jaren 80 toen ze nog zangeres was van Eight Wonder (zie clip hieronder). Jeremy zal toen in de popact Haysi Fantayzee. Ze zijn altijd vrienden geweest en kregen in 2007 een relatie. Hoe lang zal haar huwelijk dit maal stand houden?

Lees ook:Vierde huwelijk Patsy Kensit wankelt alweer
Lees ook:Steenrijke vrouw overlijd na 28 jaar coma
Lees ook:Yeah Top Gear komt terug!
Lees ook:Miranda Kerr zwanger en sexy voor Victoria’s Secret
Lees ook:Weer scheiding voor Sonja Silva

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weer een huwelijk! Vier maal is scheepsrecht?

  1. Pingback: Vierde huwelijk Patsy Kensit wankelt alweer | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>