Spandau Ballet komt naar Amsterdam!

Het was natuurlijk al te verwachten na het nieuws dat Spandau Ballet een comeback zou gaan maken en vandaag werd dan ook bevestigd: Spandau Ballet komt naar Amsterdam! Op zondag 1 november geeft Spandau Ballet een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag 25 april om 10.00 uur.

Een van de meest succesvolle en meest invloedrijke Britse bands aller tijden keert dit jaar terug op het podium. Alle vijf originele Spandau Ballet leden Tony Hadley, John Keeble, Gary Kemp, Martin Kemp en Steve Norman zijn sinds 20 jaar weer samen voor een wereldtournee, waarbij ze op 1 november in Nederland zijn. Met wereldwijd 23 hitsingles, 25 miljoen verkochte cd’s en 6 multi-platina albums is dit een van de meest langverwachte reünies van dit decennium. Van baanbrekende eerste singles ‘To Cut A Long Story Short’ en ‘Chant No. 1 (I Don’t Need This Pressure On)’, tot aan wereldhits ‘True’ en natuurlijk ‘Gold’; Alle grote hits zullen voorbij komen in de Heineken Music Hall.

Spandau Ballet is in 1979, tijdens de economische crisis, gevormd door vijf vrienden op een school in Noord-Londen. In korte tijd werden ze een van de meest fascinerende bands op aarde. Spandau Ballet groeide van underground en door mode en muziek geobsedeerde Londense arbeiders uit tot supersterren. Behalve met hun muziek waren ze mede door hun uiterlijk en stijl van grote invloed op de modewereld en daarbuiten.

Vrijdagavond 24 april geeft Spandau Ballet hun eerste TV interview en optreden sinds 20 jaar in BBC’s Friday Night with Jonathan Ross. Na 20 jaar zijn ze klaar om opnieuw de wereld te veroveren.

Vrijdag 24 april aanstaande om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen tot 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Spandau Ballet te bestellen via www.livenation.nl. De reguliere kaartverkoop start aanstaande zaterdag 25 april om 10.00 uur via www.livenation.nl en 0900-10102020 (45 cpm)

Lees ook:Spandau Ballet komt weer naar Nederland
Lees ook:Update: Comeback voor Spandau Ballet
Lees ook:Kajagoogoo ook weer bij elkaar. Met Limahl!
Lees ook:Kylie Minogue komt naar Nederland!
Lees ook:Vader en moeder Kemp overlijden binnen 48 uur na elkaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spandau Ballet komt naar Amsterdam!

  1. Christian

    Als speciale verrassing voor hun fans komt de groep vlak voor dit optreden voor een bliksembezoek naar FAME om handtekeningen te zetten op hun nieuwste cd Once More. Van 16:00 uur tot 16:30 uur kunnen fans van vroeger zich weer even jong voelen en heel dicht in de buurt van hun idolen staan en fans van nu eindelijk meemaken hoe het was in de 80′s!

    Once More is het nieuwste album van Spandau Ballet en bevat naast nieuwe songs ook opnieuw opgenomen versies van hun allergrootste hits als Gold, Trough the barricades en True. Once More ligt nu in de winkel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>