Britney komt naar Europa!


Helaas niet naar Nederland, maar toch in de buurt: Op 9 juli a.s strijkt het Circus van popprinces Britney Spears neer in het Antwerpse Sportpaleis. Dit is vooralsnog het enige concert wat zij zal geven in de Benelux. De voorverkoop van de privileged tickets start woensdag 29 april en de voorverkoop van de reguliere tickets op donderdag 30 april.

Tien jaar nadat Britney Spears vanuit het niets als tienerster werd gelanceerd door de wereldhit ‘Baby One More Time’ is er nu haar zesde studioalbum ‘Circus’ en de daarbij horende, langverwachte wereldtournee. Begin maart trapte Spears ‘The Circus starring Britney Spears Tour’ af in het Amerikaanse New Orleans en bewees meteen dat ze vijf jaar na haar laatste tournee helemaal terug is.

‘The Circus starring Britney Spears Tour’ is een dans- en lichtspektakel zoals we van La Spears gewend zijn. Alleen nu nog groter en spectaculairder met een podium in the round zoals in een echt circus. Britney zingt, danst en jongleert tijdens de show omringd door een strak geregisseerd ‘circus’ van clowns en acrobaten. Oude en nieuwe hits zoals ‘Oops!… I Did It Again’, ‘Stronger’, ‘Toxic’, ‘Circus’ en haar nieuwste single ‘If You Seek Amy’ komen aan bod tijdens het spectaculaire concert. Voor de echte fans vast een ritje naar Antwerpen waard. Al is het maar om haar tampon te aanschouwen…

Lees ook:Britney playbackt hele concert in Antwerpen!
Lees ook:Britney Spears doodverklaard!
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Kersttip: Het Wereldkerstcircus in Carré
Lees ook:Oops, she did it again? Britney verloofd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>