Brad Pitt gaat wel naar Cannes!


Meldden we vanmorgen nog dat wellicht minder sterren dit jaar naar Cannes zouden komen… Nou, vergeet het maar! Zojuist bereikt ons het bericht dat onder meer Brad Pitt, Quentin Tarantino, Diane Kruger, Michael Fassbender en Mike Myers op 20 mei aanwezig zullen zijn bij de première van Inglourious Basterds, de nieuwe film van Quentin Tarantino. Uiteraard houden we je op de hoogte wie je nog meer tegen het lijf kunt lopen tijdens het Filmfestival in Cannes.

Nieuwsgierig naar de film? Hier alvast wat exclusive footage!

Lees ook:Video: William en Kate bij première War Horse
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Exclusief op Glamourblog: Wereldpremière TRON: Legacy
Lees ook:Video: Katja en Birgit sexy in Blackout
Lees ook:Sterren in Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>