Oprah zou nog maar drie jaar te leven hebben


Bizar nieuws. Oprah Winfrey zou nog maar drie jaar te leven hebben! De 55-jarige presentatrice zou een levensreddende operatie moeten ondergaan om haar schildklier te laten verwijderen, anders zou het een vroege dood voor haar kunnen betekenen. Dit meldt de National Inquirer.

Experts die haar medische historie onderzocht hebben zouden dit hebben verklaard. Ze zou momenteel zo’n 125 kilo wegen. Zonder de operatie zou Oprah haar gewicht nooit meer onder controle krijgen, waardoor ze een hartaanval of hartstilstand zou kunnen krijgen. Laten we hopen dat dit bericht totale onzin is…

Lees ook:Oprah reageert nogmaals op rel rond peperdure tas
Lees ook:Oprah’s laatste shows vanaf vanavond op tv
Lees ook:Huwelijk Froukje de Both van de baan, Froukje weer vrijgezel?
Lees ook:De borsten van Victoria Beckham
Lees ook:Ferrari lanceert nieuw racemonster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>