David Hasselhoff in ziekenhuis met alcoholvergiftiging


Mr. Knightrider himself, David Hasselhoff, is dit weekend met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De acteur en America’s Got Talent-jurylid werd zaterdag bewusteloos gevonden door zijn 16-jarige dochter Hayley. Hasselhoff kampt al jaren met alcoholproblemen en wederom zou dit de reden zijn van zijn plotselinge ziekenhuisopname.

Hayley belde haar moeder, de ex-vrouw van Hasselhoff, die tien minuten van haar ex vandaan woont. Zijn ex Pamela Bach reed hem toen snel naar het ziekenhuis, waar doktoren zijn leven wisten te redden. Hasselhoff zou een alcoholgehalte van 39 gehad hebben. Ter indicatie: je mag in California vanaf een gehalte van 08 niet meer autorijden.

Hayley zou in het gezicht van Hasselhoff geslagen hebben om hem in leven te houden. Hij ademde bijna niet meer toen ze hem naar het ziekenhuis brachten. Het was voor Pam al de zevende keer dat ze haar ex naar het ziekenhuis gebracht heeft met alcoholvergiftiging. Zij scheidden in 2006. Naar verluid zou het nu redelijk goed gaan met David. Hoe vaak kan dit nog goed gaan? Wij houden ons hart vast!

Zie hieronder beelden uit 2007 van een dronken David Hasselhoff die een hamburger probeert te eten. Een van zijn kinderen smeekt hem om niet meer te drinken. Hartverscheurend…

Foto: PR Photos

Lees ook:David Hasselhoff weer dronken in ziekenhuis!
Lees ook:David Hasselhoff ontkent drankmisbruik
Lees ook:Hans Kazan in ziekenhuis na hartaanval
Lees ook:Dubbele Top 10 notering voor Kathleen
Lees ook:‘David Carradine zag bondage als meditatie’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “David Hasselhoff in ziekenhuis met alcoholvergiftiging

 1. J-gol

  .39 promile??? Dat is net iets meer dan 1 glas bier!!!!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Ik denk dat ze daar in andere waarden rekenen…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>