Farrah Fawcett stopt behandeling tegen kanker

Acteur Ryan ‘O Neal heeft laten weten dat zijn vriendin en ex-vrouw Farrah Fawcett de behandeling tegen kanker heeft gestaakt. De darmkanker van de 62-jarige Charlie’s Angel ster is zodanig uitgezaaid dat behandeling geen nut meer heeft. O’Neal heeft laten weten er kapot van te zijn en niet zou weten wat hij zonder haar moet in deze wereld.

De kanker van Farrah zou inmiddels ook andere delen van haar lichaam hebben aangetast, waaronder haar lever. Haar weelderige blonde lokken, waar ze zo bekend om stond, is ze kwijt. Farrah krijgt nog wel medicatie, maar alleen om het draaglijk voor haar te maken. Ze zou haar dagen momenteel in bed doorbrengen en haar 91-jarige vader werd zelfs al overgevlogen om de laatste momenten met zijn dochter door te brengen. Ook hun zoon Redmond O’Neal, die eigenlijk achter de tralies zou moeten zitten in verband met drugsbezit, is tijdelijke vrijgelaten. Farrah zou niets verteld zijn over de problemen van haar zoon. Volgens vader Ryan is dit beter voor haar. Het lijkt er nu dus écht op dat de laatste dagen voor Farrah zijn geslagen…

Foto: PR Photos

Lees ook:Einde nabij voor Farrah Fawcett
Lees ook:Farrah Fawcett is overleden
Lees ook:Patrick Swayze opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:‘Kluun ging al vreemd voor zijn vrouw kanker had’
Lees ook:Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>