Peter Andre en Jordan gaan scheiden


De geruchten gingen al maanden rond, maar nu werd het dan eindelijk bevestigd: zanger Peter Andre en pin-up model Jordan gaan scheiden. Het stel was vier en half jaar getrouwd.

Peter en Jordan (echte naam Katie Price) hebben twee kinderen, Junior (3) en Princess Tiaamii (2). Jordan heeft ook nog een zoon van zes uit een eerdere relatie, Harvey, die zwaar gehandicapt is. Het stel heeft de media verzocht om de familie met rust te laten tijdens deze moeilijke tijd. Er is geen reden gegeven voor de breuk.

Het tweetal ontmoette elkaar tijdens hun deelname aan de reallife soap I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! in 2004. Ze trouwden in september 2005 in Highclere Castle in Hampshire. Het was een echt sprookjeshuwelijk. Samen schitterden in een eigen reality soap die hun leven volgde in 2007. De engelse pers speculeerde in september van vorig jaar al over huwelijksproblemen. Om de pers het tegendeel te bewijzen vernieuwden ze hun huwelijkse beloften in Zuid-Afrika. Peter Andre had ooit een grote zomerhit met Mysterious Girl.

Foto: PR Photos

Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Zie het exclusieve interview met Katie Price!
Lees ook:Peter Andre eindelijk vrij man!
Lees ook:Katie Price wil niet scheiden
Lees ook:Katie Price en Peter Andre vluchten naar het buitenland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>