David Beckhams ouderlijk huis nog niet verkocht


Een half jaartje terug schreven we al eens over het huis waar David Beckham opgroeide. Het huis stond te koop en de huidige eigenaar dacht daar wel een slaatje uit te kunnen slaan. Maar helaas, het huis is nog steeds niet verkocht!

Het huis werd afgelopen week teruggetrokken uit een veiling toen het zelfs zijn minimale bedrag van £215.000 niet haalde. De voormalig aanvoerder van Manchester United woonde slechts de eerste twee jaar van zijn leven in het huis aan 155 Norman Road, Leytonstone, East London. De huidige eigenaar hoopte dat de prijs in ieder geval op zou lopen tot een half miljoen pond. Het huis met drie slaapkamers stond te koop voor £850.000.

Gisteren bleek op een veiling dat slechts twee bieders interesse hadden in het huis, echter niet voor het gevraagde bedrag. De makelaar gelooft er nog steeds in dat het mogelijk is het huis voor een half miljoen pond te verkopen. Tja, je kunt altijd hopen natuurlijk…

Lees ook:Huis van $100 miljoen
Lees ook:Britney zet haar huis (weer) te koop
Lees ook:Leica camera voor recordbedrag verkocht
Lees ook:Het stulpje van Jort Kelder nog steeds te koop
Lees ook:Jenson Button (F1) doet bod van 6 miljoen op huis Robbie Williams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>