Katie Price wil niet scheiden


Het moddersmijten gaat nu al beginnen. Gisteren werd bekend dat Peter Andre en Katie Price gaan scheiden. Aan de britse krant The Sun laat Katie weten dat het Peter zijn beslissing was om te scheiden, niet die van haar. En dat ze er kapot van is…

De reden van de breuk zouden foto’s en filmpjes van een dronken Katie in een club zijn, die zondag in The Sun verschenen. Na de zoveelste dronken actie van zijn vrouw Katie vond de 36-jarie Peter Andre het mooi geweest. “She’s out of control”, zou hij gezegd hebben.

Volgens de zanger zou Katie, die bekend werd als pin-up model Jordan, zichzelf niet onder controle hebben als ze drinkt. Als ze dronken is, zou ze tot alles in staat zijn. Weken geleden werd ze al dronken afgevoerd uit een club, waar ze in het toilet had lopen schreeuwen dat haar huwelijk voorbij was en dat Peter Andre niet de aardige man was die hij leek te zijn.

Naar verwachting zal het een flinke strijd worden om de meer dan 30 miljoen pond aan bezittingen van het stel. Toch is niet iedereen overtuigd van een definitieve breuk. Er worden al weddenschappen afgesloten dat ze weer samen zullen komen. Peter Andre laat echter weten dat hij erg ongelukkig is geweest de afgelopen tijd. Afgelopen week renden ze nog samen in de Londense marathon en vorig weekend werden ze nog hand in hand gespot na een etentje. Ook liet Katie vorige maand nog in een interview in de TV Show van Paul O’ Grady weten: “Ik heb een nieuwtje voor je: na de marathon gaan we proberen nog een kindje te krijgen”. Waarop Peter verbaasd reageerde met: “Dat is voor mij ook een nieuwtje…”. Zie een deel van het interview hieronder.

Katie heeft de woning in Woldingham gisteren met haar twee jongste kinderen verlaten. Ze verliet de woning een uurtje voordat Peter Andre er arriveerde. Naar verluid zou ze haar oudste, gehandicapte zoon thuis bij de nanny achtergelaten hebben. Peter Andre zou geen idee hebben waar Katie zich nu bevind.

Foto: PR Photos

Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’
Lees ook:Zie het exclusieve interview met Katie Price!
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Katie Price en Peter Andre vluchten naar het buitenland
Lees ook:Excusief interview met Peter Andre over breuk met Jordan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>