Ronald de Boer is boos op Quote


Ai ai ai, er lijkt weer een ouderwets relletje gaande in de wereld van de rich & famous. Profvoetballer Ronald de Boer is namelijk boos op het tijdschrift Quote. Via zijn advocaat dreigt hij vanuit Qatar met een verspreidingsverbod van het magazine en een schadevergoeding. De Boer is het niet eens met wat er over hem geschreven wordt.

Quote publiceert deze week de lijst 100% Selfmade, een lijst van de honderd rijkste Nederlanders jonger dan veertig, die hun fortuin eigenhandig hebben vergaard. Op de lijst prijken veel BN’ers, onder wie Frans Bauer (nr. 41 met 15 miljoen euro), Sonja Bakker (nr. 62 met 10 miljoen euro) en Jan Smit (nr. 89 met 7 miljoen euro). Op plaats honderd staat Guus Meeuwis met 5 miljoen euro.

De Boer staat op plaats 30. Hij voetbalde volgens Quote een vermogen van 30 miljoen euro bij elkaar. Volgens zijn advocaat klopt er echter niets van de tekst in Quote…

Lees hier verder.

Lees ook:De rijkste jonge miljonairs
Lees ook:Koninklijke familie heeft last van de crisis
Lees ook:Domeinen veilt peperduur autopark
Lees ook:Hans Wiegel spant rechtzaak tegen Quote aan
Lees ook:U2 verdiende in 2009 meer dan 108 miljoen dollar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>