Filmpje: Susan Boyle bij Oprah Winfrey!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zo ver. De Engelse pers stond er vol van: Susan Boyle, het grote talent uit Britain’s Got Talent, zou verschijnen bij Oprah. Wat zou ze dragen, wat zou ze zeggen? Simon Cowell is in de studio bij Oprah en Susan Boyle is via een sateliet in de uitzending. Susan praat onder andere over haar ‘make-over’ en wat er met haar is gebeurd sinds die beruchte uitzending. Wij hebben eindelijk de beelden voor je gevonden!

Lees ook:Susan Boyle stopt
Lees ook:Susan Boyle kicks Holly Steel ass!
Lees ook:Britse pers gaat los op Susan Boyle
Lees ook:Susan Boyle nog wel een paar weken in kliniek
Lees ook:Susan Boyle verliest Britain’s Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>