Rossana denkt dat Patrick Kluivert vreemdgaat


Ai, ai, ai… er lijken wat scheurtjes te zijn gekomen in de ogenschijnlijk perfecte relatie tussen Rossana Lima en Patrick Kluivert. De twee hadden een fikse ruzie over een vermeende affaire. Rosanna ging flink tekeer tegen Patrick. Helaas was een journaliste getuige van dit gesprek… op haar voicemail!

Mirjam van den Broeke vertelt in haar column in Quote via sms contact te hebben gehad met Patrick in verband met een interviewverzoek. Rossana vertrouwde de sms-jes tussen de twee niet en besloot het sms-verkeer eens door te lezen. Doordat de twee een afspraak zouden maken voor een interview, leek het alsof de journaliste en de voetballer een prive-afspraakje hadden. Hierna besloot ze de journaliste op te bellen. Deze nam echter niet op en Rossana vergat de telefoon uit te drukken, waardoor een voicemail door het stel op de telefoon werd achtergelaten waarop een heftige discussie te horen was.

Volgens de journaliste kwamen er dingen voorbij als “Je moet niet liegen tegen mij hè. Je hebt twaalf sms’jes gestuurd, it’s a fucking shame. Waarom ben je met die vrouw de hele tijd aan het sms’en?”
Waarop Patrick reageerde met “Hou nou eens op met dat gezeik over die telefoon. Wat een sicko ben je. Echt sick. Sick in the brain.”

Het wachten is op het moment dat dit gesprek op Internet opduikelt…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Rossana loog bij RTL Boulevard!
Lees ook:Rossana Kluivert Lima reageert op column
Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:Rossana Kluivert heeft lymfeklierkanker
Lees ook:Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rossana denkt dat Patrick Kluivert vreemdgaat

 1. Sil

  Dat is even jammer voor Kluivert. Zou me niets verbazen als die Rosanna gewoon uit was op wraak en daarom zogenaamd per ongeluk de telefoon na het belletje naar Mirjam vergat uit te drukken. Voor haar zal het misschien minder impact hebben dan voor Kluivert. En dat zal vast haar bedoeling geweest zijn. Want hoe stom kan je zijn! Iemand bellen, de voicemail niet inspreken en “per ongeluk” de telefoon niet op UIT drukken? Ik geloof er niets van. Die meid is gewoon uit op aandacht, vraak enz. En heel goed van Mirjam om hier openlijk over te spreken in de Quote. Ik denk dat Rosanna het in eerste instantie wel fijn zal vinden, dat haar missie gelukt is. Later zal ze echter vast mindere tijden gaan beleven. Want zeg nu zelf, een huwelijkscrisis is geen pretje. En dat staat haar nu vast te wachten. Jammer meid, had even je hersens gebruikt voordat je dit plannetje in werking zette!

    /   Reply  / 
  1. sonja

   Ik ben het helemaal met Sil eens.
   Hoe dom kan je zijn, ook al was het een bewuste actie.
   Geweldig van Mirjam om hier een column over te maken, smullen!!

     /   Reply  / 
 2. G.Warring

  Patrick Kluivert als echtgenoot hebben zal voor vele vrouwen een nachtmerrie zijn.Hij is een lekker, lekker,lekker ding.Hij kan er helemaal niets aandoen.Hij is een man en niet anders dan andere mannen.Er zijn een heleboel andere mannen die een soortgelijke leven hebben als Patje.Weet dat, als je als vrouw, met Patje iets serieus wil beginnen dat je veel zal moeten verdragen.En vooral heel veel geduld hebben. Hij is ook maar een mens met al zijn te kortkomingen.Patrick I LOVE YOU.

    /   Reply  / 
  1. Willem

   Kluivert is gewoon de zoveelste vuile kutnikker die het land uitgeschopt zou moeten worden. Hij heeft jaren geleden iemand doodgereden zonder rijbewijs, werd een week later weer gepakt wegens door roodlicht rijden (dat kan alleen in het softe kutnederland) is betrokken geweest bij een verkrachting van een minderjarig meisje, voelde zich altijd gediscrimineerd in het nederlands elftal, de loser, en schreef op zijn dertigste een biografie waarin hij beweerde zijn excuses gemaakt te hebben voor het doodrijden vande vader van een familie terwijl die vuile zwarte stinknicht dat nooit gedaan bleek te hebben bleek uit onderzoek van Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong.
   Een laf, egoisch, minderwaardig mens!!

     /   Reply  / 
 3. Sjim

  Golddigger Rosanna…………..haha. Ik vind het geweldig!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>