Jan Smit geeft overspel Yolanthe toe


Jan Smit heeft, buiten het bereik van de camera, tegenover Shownieuws verslaggever Koos van Plateringen toegegeven dat Yolanthe al een maand of drie overspel pleegde. Hij liet weten het ook enorm k-u-t te vinden wat er is gebeurd en lijkt aangeslagen. Hij zou al drie maanden op de hoogte zijn geweest van het vreemdgaan van Yolanthe en werd door de uitzending van Shownieuws met zijn neus op de feiten gedrukt.

Dit spreekt eerdere verklaringen tegen dat het stel al drie weken uit elkaar zou zijn. Volgens Shownieuws is de relatie pas gisteravond officieel verbroken, nadat Jan de uitzending van Shownieuws samen met zijn vrienden waaronder Nick, Simon en de 3 J’s gezien had. Overigens liet een van de leden van de 3 J’s in Shownieuws weten dat “maar weinig mensen in Volendam rouwig zouden zijn om de breuk”. Het lijkt er dus op dat Yolanthe niet zo geliefd was in Volendam… Zeker nu de beelden van haar tongrollen met Wesley op zijn gedoken, zal de liefde van de Volendammers voor Yolanthe flink bekoeld zijn.

Op het forum van Mokkels dook overigens een foto op waarop Wesley Sneijder gezellig aan het feesten is met Simon Keizer (van Nick & Simon) en niemand minder dan Jan Smit! Dus ooit konden die twee het ook wel aardig met elkaar vinden. Dat zal inmiddels wel anders zijn.

Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Yolanthe heeft huis Jan Smit verlaten
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?
Lees ook:Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Jan Smit geeft overspel Yolanthe toe

 1. niels

  Het is vast een grote reclamestunt. Bijvoorbeeld voor het programma voetbalvrouwen.

    /   Reply  / 
 2. Cees 'Tulp' Tol

  Ook ons Jantje heeft met een getrouwd dorpsgenootje een paar leuke uurtjes doorgebracht. Ze hebben allebei boter op hun hoofd. Doorgesnoven echtgenoot / vriend van meissie is op zijn zachtst gezegd ook niet blij.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Filmpje: Yolanthe, Wesley en Jan Smit openhartig over breuk! | Glamour

 4. Neeltje Jacoba

  @cees: dat is een lulverhaal! het verhaal gaat inderdaad in het dorp rond. alleen snap ik niet dat hij geen verhaal is gaan halen bij jan… ik maak hier uit op dat het niet waar is (of het moet zo zijn dat het een angsthaas is met een grote mond)

    /   Reply  / 
 5. Meik

  Natuurlijk moet er een verhaal aangeplakt worden over overspel en ander gedoe anders is het niews geen niews meer.. zo blijven de mensen geïntereseerd.. dus hoed je voor verdere verhalen.. (gaap)

    /   Reply  / 
 6. corrie

  Mijn reaktie niemand weet wat er tussen die twee is gebeurt .Dus kap er mee om ze zwart te maken .Ik vond ze een heel leuk stel heel Nederland ook,waar zijn ze nu.Het zijn ook mensen met gevoel,hebben wij niet genoeg aan onze eigen sores.

    /   Reply  / 
 7. Cees 'Tulp' Tol

  Beste Neeltje Jacoba,

  Weet niet of jij de publiciteit een beetje volgt maar ook jij weet nu toch dat het geen lulverhaal is. Ons vriendinnetje Duks (Liza) komt al veel verder dan het toilet en mag nu al mee naar feestjes na een groot optreden in het stadion van Volendam. Ik denk dat ik wat beter geïnformeerd ben dan jij. Maar ach, maakt niet uit hoor, alleen vervelend dat er Volendammers rond lopen met T-shirts met de tekst “Yolanthe is een h..r”. Als dat zo zou zijn dan komt dat echt door die poo…i…..erbende van een Buijs.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>