Update: Breuk Jan Smit en Yolanthe (g)een publiciteitsstunt


De breuk tussen Jan Smit en Yolanthe komt voor velen wel erg onverwacht. Misschien iets te onverwacht? Volgens de website Geen Stijl zou de breuk van Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen en het vreemdgaan van Yolanthe met voetballer Wesley Sneijder een publiciteitsstunt zijn voor het tv-programma Voetbalvrouwen…

Op hun website schrijft Geen Stijl “Yolanthe Cacao van Kontbergen gaat in de komende reeks Voetbalvrouwen namelijk de rol van Mysterieuze Kate spelen. Die serie is van RTL. En wie heeft de parkeergarage beelden van Yolanthe die vreemdgaat met een voetballer? Juist. RTL. Het is idd allemaal net even te verdacht, te ingestoken, te mooi voor woorden en met een iets TE glunderende Albert Verlinde. Dit zaakje stinkt.”


Zelf riep ondergetekende gisterochtend al dat het een goede stunt zou zijn. In Engeland werd ook al geroepen dat de breuk tussen Katie Price en Peter Andre een stunt zou zijn voor meer aandacht. Overigens lijkt ook dit niet het geval te zijn. De combinatie Yolanthe en voetbalvrouwen meldden wij ook al in dit artikel. Wij weten het niet. Het zou inderdaad een hele spectaculaire stunt zijn, maar aan de andere kant lijkt het ook wel erg ver gaan. En waren de geruchten over een vreemdgaande Yolanthe al niet een aantal maanden terug? En leek Jan niet echt heel erg aangeslagen op de beelden van Shownieuws gisteravond? De tijd zal het leren. In beide gevallen is het in ieder geval enorm triest. En ga ons nou niet vertellen dat de breuk tussen Patricia Paay en Adam Curry ook een hoax is he?! Wij hebben nog wel een goede tip voor mensen die wel uit elkaar gaan.

UPDATE:
Inmiddels hebben zowel manager Buys als RTL laten weten dat het absoluut niet om een PR-stunt voor de serie Voetbalvrouwen gaat. Zie de statement van RTL op hun website.

Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Voetbalvrouwen krijgen film
Lees ook:Is de familie Smit gek aan het worden?!
Lees ook:Jan Smit geeft overspel Yolanthe toe

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Update: Breuk Jan Smit en Yolanthe (g)een publiciteitsstunt

 1. Ukkie

  Het zou toch echt te triest voor woorden zijn als dit inderdaad om een publiciteitsstunt zou gaan.
  Er werd gisteren een bijna even uitgebreid verslag van gedaan als de ramp in Apeldoorn (en dat vond k al wat overtrokken, iedere minuut gaat er wel een stel uit elkaar!)

  Maar als het een leugen is dan daalt dat hele stel toch echt in mijn aanzien hoor.
  Maar dat is mijn mening

    /   Reply  / 
 2. Marcel

  Ik zou dit juist een geweldige media stunt vinden. Als je ziet hoe makkelijk de pers altijd dingen schrijft, suggereert en opklopt. Dit is een fantastische payback.

    /   Reply  / 
 3. Sammy

  Media stunt?
  Ik vind het maar niets hoor. Het is niet eens grappig. En door zulke grapjes kan het straks nog echt worden dat Ja en Yolanthe uit elkaar gaan, dat zou ik erg zonde vinden, ze staan zo lief bij elkaar.

    /   Reply  / 
 4. Sammy

  Whoops ben n vergeten in de laatste zin bij: “dat JaN en Yolanthe uit elkaar gaan,”

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>