Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe


Wesley Sneijder heeft in een telefonische reactie bij Shownieuws laten weten niet verliefd te zijn op Yolanthe Cabau van Casbergen. Wesley werd tot op heden als de grootste reden gezien van de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe.

Hij laat in het interview weten het jammer te vinden dat Yolanthe als zwarte piet wordt gezien. Volgens hem zou de relatie tussen Jan en Yolanthe al een tijdje over zijn. Wesley en Yolanthe zouden wel gezoend en geflirt hebben, maar van een relatie is geen sprake. Wesley laat wel weten Yolanthe erg leuk te vinden en sluit niet uit dat er wellicht ooit een relatie tussen de twee zou kunnen komen. Ook liet hij weten erg te hebben kunnen lachen om de reactie van Wouter Bos.

De zus van Jan Smit, Monique Smit, zou overigens ook voor een voetballer gevallen zijn, namelijk Jeffrey Bok van Volendam.

Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Yolanthe met Wesley naar Ibiza?
Lees ook:Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder
Lees ook:Jan Smit geeft overspel Yolanthe toe
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe

 1. jan

  oke.

    /   Reply  / 
 2. d.jay

  echt levenloos zijn de beroemdheden tegenwoordig iemand met een uitkering heeft nog interessantere dingen te doen

    /   Reply  / 
 3. An0NiiEmx

  Wat ziet ze aan hem ?:P hmmmm neem cristiano ronaldo whaha je past bij hem:P maar je mag zelf weten hoooowr;d;d;d;d;

    /   Reply  / 
 4. dirk

  hij probeer aandacht te vragen en wil in de belangstelling staan
  hij ziet er niet uit .hij wil becker na doen maar dat is een heeeeeeeeeeeeel groot verschil.hahahah w.s.je bent een triest geval

    /   Reply  / 
 5. m

  Hij si lelijk en een popijopie. Gaat’ie extra leuk doen voor de camera als ie heeft gescoord met het hoofd. Dat is heel knap van dat kleine kut mannetje. want dat vieze vuile, lelijke mongooltje is gwn veel te klein om in het nederlandse elftal te spelen. Ik verlies nog liever van Duitsland met 5-0 voor Duitsland dan dat we met 10-0 voor Oranje winnen met ook maar één van zijn goals erbij. Die vieze vuile zweetlul

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>