Peter Andre is ‘dakloos’


Nederland heeft Yolanthe en Jan Smit om zich druk over te maken en in Engeland is de breuk van Peter Andre en Katie Price hot news. En ook dat wordt met de dag een smeuiger verhaal. Zo kwam Peter Andre gisteravond terug in Engeland na een verblijf in Cyprus en ontdekte dat hij min of meer ‘dakloos’ was. De zanger ontdekte bij aankomst op Engelse bodem dat zijn bijna ex-vrouw Kate Price al zijn bezittingen uit hun huis in Surrey had laten weghalen. Ze veranderde zelfs de code van het alarm!

Voor Peter zat er niets anders op dan de nacht door te brengen in het huis van zijn manager en zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe woning. Volgens een kennis zou Peter zich realiseren dat hij door Katie niet meer gewenst is in het huis en aangezien hun huis in Brighton net verkocht is is hij eigenlijk dakloos.

De popster verbleef een weekje in Cyprus, waar hij verbleef bij familie. Hij vloog terug naar Engeland omdat hij en Katie morgen, de 31e verjaardag van Katie, zouden praten over hun breuk en voogdij over hun kinderen Junior en Princess Tiaamii. Katie zou vandaag weer terug moeten keren van haar verblijf op de Malediven. Dat zal een pittig gesprek worden nu Katie Peter’s spullen uit het huis heeft laten weghalen en opslaan.

Lees ook:Excusief interview met Peter Andre over breuk met Jordan!
Lees ook:Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Zie het exclusieve interview met Katie Price!
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>