Victor Reinier en Kim Petit weer samen?


Het lijkt er op dat Victor Reinier weer samen is met Kim Petit. De acteur verliet zijn vriendin een jaar geleden, zo’n zes maanden nadat Kim in Maastricht uit het raam van het hotel waar zij verbleven was ‘gevallen’. Kim raakte tijdelijk in coma en meende zich niets te herinneren van de nacht dat ze viel.

Het is nooit helemaal duidelijk geworden wat er zich die bewuste nacht precies heeft afgespeeld. Volgens de laatste berichten had Reinier ruzie met zijn vriendin, waarna Kim, die de kamer uit wilde lopen, zich vergiste in de deur en het raam.

Petit en Reinier hadden destijds naar verluid een turbulente relatie. Petit zou het slecht kunnen hebben dat de acteur haar naar de buitenwereld nooit wilde erkennen. Nu lijkt het stel het weer prima met elkaar te kunnen vinden, getuige de foto’s.

Lees ook:Moeder Anna Kournikova gearresteerd!
Lees ook:Alain Delon en Rosalie van Breemen weer samen gespot
Lees ook:Gaat Tygo Gernandt vreemd?
Lees ook:Jude Law’s ex Sadie Frost uit de kleren (zie foto!)
Lees ook:Column Reinier: GOOR!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>