Jort en Georgina weer samen


Het lijkt er op dat Georgina Verbaan en Jort Kelder de draad weer op hebben gepakt. De Telegraaf toonde vandaag een foto van het stel tijdens een boottochtje op de Vecht, maar ons kwam begin deze week ook al ter ore dat het stel samen in New York werd gesignaleerd.

Volgens de Telegraaf blijft het stel volhouden dat ze elkaar “toevallig” tegen het lijf liepen in de Big Apple. Wel heel “toevallig” dat Jort de koffer van Georgina droeg. Of hij moet zelf een voorliefde hebben voor roze koffers?

Georgina veroorzaakte vorig jaar een rel door met collega Pieter van der Wielen in een café te zoenen toen ze nog een relatie had met Jort. Daardoor liep de relatie op de klippen. De actrice vertrok uit hun appartement in Nigtevecht om in Amsterdam te gaan wonen. Onlangs zaten ze ook al samen aan een tafel bij De Wereld Draait Door.

Na de showbizzbreuken van Yolanthe en Jan en ook Patricia en Adam zou dit wel weer eens leuk nieuws zijn natuurlijk…

Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:Het stulpje van Jort Kelder nog steeds te koop
Lees ook:Georgina Verbaan heeft nieuwe vriend (zie foto’s)
Lees ook:Georgina Verbaan weer single!
Lees ook:Georgina Verbaan bevallen van een dochtertje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jort en Georgina weer samen

  1. Pingback: Jort Kelder: ‘Waarom Wim-Lex wel en wij niet?’ | Glamour

  2. Pingback: Georgina Verbaan heeft nieuwe vriend (zie foto’s) | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>