Anouk niet gewond door vechtpartij


RTL Boulevard
toonde gisteren een foto van zangeres Anouk die onder het bloed zat. Wij zetten toen al vraagtekens bij de waarheid van het verhaal dat hierbij verteld werd. Anouk zou volgens een ooggetuige gevochten hebben in een supermarkt aan de Overtoom in Amsterdam. De waarheid blijkt echter heel anders…

Anouk was woensdag speciaal voor een fotoshoot opgemaakt met flinke wonden op haar gezicht. Het zou gaan om een testshoot voor haar nieuwe album. Hierbij werden verschillende ideeën uitgeprobeerd. Tijdens de lunch maakte Anouk even een wandelingetje buiten het pand. Daar werd ze door de bewuste tipgever gefotografeerd. Van een vechtpartij bij de lokale supermarkt was dus geen sprake.

De zangeres kon zelf wel lachen om het sensatieverhaal. Haar familie dacht daar echter anders over. Zij belden bezorgd met de zangeres.

Lees ook:Anouk: Dox ging vreemd met (minstens) 8 vrouwen!
Lees ook:Anouk is zwanger!
Lees ook:Esther Roord ten onrechte beschuldigd van diefstal
Lees ook:Jongetje voor Anouk!
Lees ook:Anouk wil naar het Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>