Candy Dulfer ging vreemd met voetballer!


Voetballers lijken helemaal hot te zijn in de de wereld van glitter en glamour. Hadden we onlangs nog Yolanthe, die het erg leuk lijkt te hebben met Wesley Sneijder, nu lijkt ook Candy Dulfer gevallen te zijn voor een voetballer. De saxofoniste bedroog haar vriend Thomas, waarmee ze al vijftien jaar een relatie had, met de Hongaarse ex-voetballer Belá.

Dit vertelt Candy in een openhartig interview in Het Parool. In het interview laat ze ook weten er spijt van te hebben: “Ik voelde me vreselijk schuldig toen dat gebeurde. Verliefd worden op een ander terwijl je nog een relatie hebt, heb ik altijd heel erg afgekeurd”. In een interview op Ze.nl liet Candy eerder al weten: “Toen we elkaar in het buitenland ontmoetten, herkende hij mij niet, hij wist niet dat ik saxofoon speelde. Maar toen hij me zag spelen, werd hij verliefd op me. Dat was belangrijk voor me: die saxofoon is toch vijftig procent van mijn leven.” Candy en de voetballer zouden inmiddels zelfs al samen wonen.

In april bracht Candy overigens een schitterende CD uit met de titel ‘Funked Up & Chilled Out’. Een echte aanrader!

Foto: Carin Verbruggen

Lees ook:Robbie Williams maakt comeback… als meisje!
Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Lady GaGa had sex met vrouwen (zie video)
Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:Tatjana heeft gekozen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>