Acteur David Carradine (72) pleegt zelfmoord


David Carradine is dood gevonden in een hotelkamer in Bangkok. Carradine zou woensdagavond laat of donderdagmorgen vroeg zijn overleden. Nadere details werden niet bekend gemaakt uit piëteit met de nabestaanden, maar volgens bronnen zou hij zichzelf opgehangen hebben in een kast.

De Amerikaanse acteur is vooral bekend van zijn rol Kwai Chang Caine in Kung Fu-films en later de tv-serie. Recenter als Bill in de Quinten Tarantino film Kill Bill. Hij was in Bangkok voor de opnames van Stretch. Hij laat zijn echtgenote Annie Bierman en enkele kinderen achter. Hij is 73 jaar geworden.

Lees ook:David Carradine begraven
Lees ook:Geen zelfmoord, maar moord op Carradine?
Lees ook:Young Ones acteur Rik Mayall (56) overleden
Lees ook:Brad Pitt gaat wel naar Cannes!
Lees ook:Uma Thurman het nieuwe gezicht van Givenchy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>