Sonja Silva gaat auditie doen voor K3!


Heel apart shownieuws. Niemand minder dan Sonja Silva zou auditie gaan doen voor K3. Dit meldt RTL Boulevard vanavond. Ze zal mee gaan doen aan de tv-audities van ‘K2 zoekt K3′ dat in het najaar uitgezonden wordt. De nieuwe K3-zangeres zal al in oktober op het podium staan met Karen en Kristel.

Sonja was eerder onder meer te zien in Onderweg naar Morgen, De Erfenis en Lotte. De laatste tijd hebben we weinig meer van haar gehoord. Of ze ook kan zingen? Jazeker! Sonja deed samen met Syb van der Ploeg mee aan het tv-programma Just the two of us, waarin ze derde werden.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Sonja Silva wordt geen K3
Lees ook:Sonja Silva gaat weer scheiden!
Lees ook:Weer scheiding voor Sonja Silva
Lees ook:Sonja Silva gaat toch voor K3!
Lees ook:Sonja Bakker is zwanger!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sonja Silva gaat auditie doen voor K3!

  1. Pingback: Sonja Silva wordt geen K3 | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>