Glamour op de Musical Awards loper


Er wordt wel eens gezegd dat Nederland geen glamour heeft. Al is het niet van Oscar-niveau, toch weet een evenement als het Musical Awards Gala toch dat stukje glamour naar Nederland te halen. Er waren weer veel mooie jurken te zien op de rode loper voorafgaand aan het gala.

Hoe simpel ook heel mooi en glamourous kan zijn bewees Anouk Maas, die de award won voor aanstormend talent. In een lief jurkje met een grote zwarte bloem in haar haar schitterde ze op de rode loper.

Ook erg mooi was het jurkje van Kim-Lian van der Meij. In een mooi bronskleurig kort jurkje was ze een frisse en vooral gezellige verschijning op de rode loper. Ze grapte er op los en leek weinig haast te hebben.

De jurk van Eefje, de vriendin van Tommie Christiaan, was ook een plaatje om te zien. Een aparte jurk in met een open rug. Met opgestoken haar had de jurk nog meer tot zijn recht gekomen.

Lone van Roosendaal had flink uitgepakt met haar jurk. Die straalde pas echt glamour uit. Wellicht niet de meest handige jurk om in te lopen, maar schitterend was deze wel!

En soms gaat er wel eens wat mis. Zoals met de jurk van Marjolijn Touw. De helblauwe jurk stond haar schitterend, maar het lusje hing er uit. Tja, kan gebeuren hoor…

Meer foto’s van de rode loper tijdens de inloop voor het Musical Awards Gala vind je bij Musical.blog.nl of op http://zijshopt.sjootz.nl

Lees ook:De ‘nippleslip’ van Lieke van Lexmond
Lees ook:Glamour op de Musical Awards Nominatie-lunch
Lees ook:Glitter Glamour Gordon zet Musicalwereld op stelten
Lees ook:Glamour op de rode loper bij premiere Mamma Mia!
Lees ook:Jurken jonge ontwerper tijdens Musical Awards Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>