Danny DeVito: ‘Dronken? Welnee, ik was aan het acteren!’

Wat doe je als je acteur bent en je wordt dronken geinterviewd voor televisie? Dan zeg je toch gewoon dat je aan het acteren was?!! Dat was Danny DeVito’s verklaring voor zijn dronken verschijning tijdens een ontbijt programma. De 64-jarige gedroeg zich erg dronken en uitbundig tijdens een interview net na 8 uur ‘s ochtends, waarbij hij een blikje bier in zijn handen had. De acteur uit onder meer Twins, War Of The Roses en de tv-serie Taxi verklaarde echter dat het allemaal een ‘act’ was. Zie de beelden hieronder en oordeel zelf… Dronken of een knap staaltje acteerwerk?

Lees ook:Acteur Jeroen Willems (50) overleden door hartstilstand
Lees ook:Tiffani-Amber Thiessen is zwanger
Lees ook:Hulk Hogan gewond na vechtpartij op persconferentie
Lees ook:Video: Mariah Carey dronken bij Award uitreiking
Lees ook:Carlsberg lanceert peperduur biertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>