De Toppers maken er weer een feestje van!


Gisteren deden Toppers Rene Froger, Gordon en Jeroen van der Boom hun eerste van twee concerten in de Amsterdam Arena. Het meezingfestijn was weer geheel uitverkocht en bleek weer één groot feest met vooral veel glitter en glamour.

Voor Jeroen van der Boom was het de vuurdoop in dit gekkenhuis in de Amsterdam Arena. Special guests waren onder meer Robert ten Brink, Johnny Logan en Rob de Nijs. Ook zong Rene een nummer speciaal voor zijn ouders samen met zijn drie zoons. Op You Tube zijn al weer veel leuke filmpjes van deze avond te vinden. Onderstaand filmpje geeft goed weer hoe gezellig het ook dit jaar weer was tijdens het optreden van de Toppers.

Lees ook:Toppers gaan op zoek naar 5e Topper
Lees ook:Rene Froger ontvangt eerste CD van Martin Morero
Lees ook:Toppers in Concert 2010 veel glitter & glamour
Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!
Lees ook:Jeroen van der Boom en Dani gaan trouwen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Toppers maken er weer een feestje van!

  1. Alicia

    Het was echt super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>