Katie Price dronken op Ibiza

Wat een geweldige moeder is ze toch, die Katie Price. Je zou denken dat ze zich voor de voogdij van haar kinderen wel even een tijdje koest zou houden op de diverse parties, maar niets is minder waar. Katie, aka Jordan, vertrok dinsdag naar party-eiland Ibiza. Niet om tot rust te komen, maar om te feesten…

Het feest begon in het vliegtuig al waar ze om zes uur ‘s ochtends al een peperdure fles champagne bestelde. Aan de Britse krant The Daily Mail zegt ze: “De afgelopen tijd was een f**king nachtmerrie, maar nu ga ik weer lekker feesten. Ik ben er helemaal klaar voor.”

De eerste nacht werd de rondborstige glamourgirl al gespot in Club Eden met een gespierde man aan haar zijde. ‘s Nachts om half drie arriveerde zo stomdronken thuis met deze spierbundel aan haar zijde. Haar toekomstige ex-man Peter André laat zich wel van zijn goede kant zien. Hij vermaakt zich met zijn ouders én kinderen op het Griekse eiland Cyprus. Zie de foto’s van Katie en Peter hier.

Lees ook:Katie Price laat tattoo Peter Andre verwijderen
Lees ook:Katie Price en Peter Andre vluchten naar het buitenland
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Katie Price wil niet scheiden
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>