Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder


Ze kunnen dan wel blijven ontkennen dat er meer dan vriendschap gaande is tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder, maar de twee worden toch wel erg vaak samen gespot en nu waren de twee volgens een lezer van de Telegraaf zelfs op pad met het tweejarige zoontje van Wesley in de Lage Vuursche!

Yolanthe zou de kleine op haar arm hebben gedragen. Het lijkt er dan toch wel echt op dat Yolanthe een deel uitmaakt van het leven van Wesley… En dat terwijl ze na een fotoshoot met Bruno toch wel een klein beetje kortaf reageerde toen haar gevraagd werd hoe het met Wesley ging.

Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?
Lees ook:Yolanthe met Wesley naar Ibiza?
Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder

  1. An0NiiEmx

    Hoe doet ze die wenkbrAUWEN ze zijn moooi lol :x

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>