Dood Rick Astley geen grap?


Worden we ge-Rickrolled of niet? Vanmorgen doken onder meer op Twitter en iReport berichten op dat Rick Astley zou zijn overleden. Omdat het natuurlijk een tijd lang een hele hype was om Rick Astley jokes her en der te plaatsen, namen wij deze berichten niet echt serieus, maar dit bericht wordt door diverse media geplaatst en zou waarheid kunnen zijn.

De hitzanger uit de jaren ’80 zou dood gevonden zijn in een hotelkamer in Duitsland. Astley zou bezig zijn met een grote tournee die eind augustus zou eindigen. Zijn grootste hit was “Never gonna give you up”. Rick Astley is getrouwd met producer Lene Bausager en samen hebben ze een dochter, Emilie. Meer nieuws zodra we iets meer weten… mocht het wel een grap zijn, dan is dit wel een hele smakeloze.

Update 9:18: Er is een actie opgedoken waarbij de grap zou worden verspreid dat Rick Astley dood is. Meer info over deze ‘grap’ vind je hier. Laten we hopen dat het inderdaad slechts om een (zeer smakeloze) grap gaat en Rick nog springlevend is…

Lees ook:Britney Spears doodverklaard!
Lees ook:Playboy tycoon Hugh Hefner overleden?
Lees ook:Matt Damon legt het loodje
Lees ook:Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video)
Lees ook:‘Nick & Simon zanger Simon Keizer vandaag getrouwd!’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dood Rick Astley geen grap?

  1. Annemarieke

    hij leeft.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Playboy tycoon Hugh Hefner overleden? | Glamour

  3. Pingback: 2009: Zij die ons zijn ontvallen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>