Nederlandse Raffles van Exel was bevriend met Michael Jackson

Je hebt hem wellicht gezien vanavond in interview met Albert Verlinde bij RTL Boulevard. De Nederlandse Raffles, die een bevriend schijnt te zijn met de familie Jackson, kon toen zijn tranen niet meer bedwingen en liet deze de vrije loop. Eerder deze week nam hij enkele filmpjes op, zoals met dominee Jesse Jackson over Michael Jackson om de fans een hart onder de riem te steken. Zie het filmpje hieronder…

Overigens zouden er in het verleden veel vragen zijn geweest rond Raffles van Exel. Er werd in Nederland regelmatig aan zijn ‘sterrenstatus’ getwijfeld. Er ging ooit het verhaal dat hij Connie Breukhoven gevraagd zou hebben om voor president Bush te gaan zingen. Dit ging uiteindelijk niet door wat tot twijfels rond Raffles zou hebben geleid. RTL Boulevard checkte echter dat Raffles wel degelijk bevriend is met de familie Jackson en kreeg een aantal videos onder ogen waarop Raffles te zien was met zowel Michael als de rest van de familie. Meer filmpjes van Raffles die zijn eigen kanaal op YouTube heeft, zijn hier te vinden.

Lees ook:‘Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston’
Lees ook:Britain’s Got Talent-kandidaatje zingt tijdens Memorial Jackson
Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:Nieuwe Cadillac DTS afgeleverd voor Barack
Lees ook:Michael Jackson overleden?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nederlandse Raffles van Exel was bevriend met Michael Jackson

 1. BOOM!

  Beetje vreemd en jammer dat wij deze man constant in twijfel trekken…
  Niet meer doen dus! ;-)
  Overigens.. weet iemand hoe wij Raffles kunnen bereiken?

  André Steensma
  BOOM!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Misschien via zijn You Tube kanaal?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>