BN’ers bij opening Porsche Design Eyewear Shop


Maandag ontstond er op de afslag bij het Gelderse Heteren een buitengewoon eigenaardige file. In de brandende zon stonden 13 glimmende, gloednieuwe Porsches met brullende motoren te wachten tot zij ruim baan kregen om in formatie over de A15 te scheuren. De opgewonden bestuurders waren genodigden van de officiële lancering van de eerste Porsche Design Eyewear Shop in Nederland.

Ieder voorzien van een topmodel uit de zonnebrillencollectie van het merk ervoer het journaille en toute bekend Nederland wat op de persconferentie bedoeld werd met de ‘Porsche experience’. Ik hou van Holland-teamcaptain en Porsche fan Jeroen van Koningsbrugge was de eerste klant van de nieuwe winkel die ontstond uit de alliantie tussen Porsche Design Eyewear, Porsche Centrum Heteren, Eye-wear.nl en Damme Optiek.

Maandag werd onder meer de P’8478 aan de bezoekers van het event gepresenteerd. De iconische pilotenbril van Porsche Design die al sinds de jaren ’70 onnoemelijk populair is en gesignaleerd is bij beroemdheden als Eddie Murphy, David Beckham en Lindsay Lohan. Ook de opvouwbare pilotenbril, een eighties klassieker, maakte maandag zijn rentree.

Naast Jeroen van Koningsbrugge kwamen ook soapie Koert-Jan de Bruijn, celeb kapper Tom Sebastian en fotomodel Anouk Smulders & echtgenoot Edwin even langs. En niet geheel onverdienstelijk, want bij vertrek kregen zij allemaal een autosleutel van een Porsche naar keuze. In combinatie met de in de zomer onmisbare Porsche Design zonnebrillen, uiteraard. Ook onder de overige bezoekers werd twee weken crossen in een Porsche verloot. Onder de afgevaardigden van de pers bevonden zich onder andere Quote, Penthouse, SBS 6 Shownieuws en Sanoma Uitgevers. Geen feestje dat onopgemerkt voorbij ging dus.

De shop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00. Porsche Design Eyewear wordt verkocht vanaf € 230,-. Online kun je deze shop ook bekijken via www.porschedesign.nl en daarnaast kun je voor meer informatie terecht op: www.porsche-design.com

Lees ook:Eerste beelden Porsche Panamera
Lees ook:Kerstetalage Maik de Boer afgebrand
Lees ook:Loft, topper van eigen bodem
Lees ook:Porsche 911 is ‘Fashion Car of the Year 2012′
Lees ook:Prototype Porsche 918 Spyder gaat de weg op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>