Harry Potter premiere valt in het water

Terwijl de wereld gisteren rouwde om Michael Jackson, vond in Londen de premiere plaats van de film Harry Potter and the Half Blood Prince. Niet alleen lieten een aantal grote sterren verstek gaan door de Michael Jackson Memorial, maar hoofdrolspelers Emma Watson, Daniël Radcliffe, Rupert Grint werden op de rode loper ook nog eens overvallen door een enorme regenbui.

De drie hadden zich speciaal voor de premiere van Harry Potter And The Half Blood Prince in hun mooiste outfits gehesen. Emma’s jurk was compleet doorweekt net als de pakken van de heren. Daniël Radcliffe vond het allemaal niet zo erg en zei dat het zo heerlijk typisch engels was… Onder andere Pixie Geldof en koks Gordon Ramsay en Jamie Oliver en hun gezinnen namen wel de moeite om ondanks de regen toch te komen.
Zie hieronder enkele foto’s

.

Lees ook:Haarlem toneel voor Harry Potter première
Lees ook:Emma Watson poseert samen met broertje voor Burberry
Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:Broers Michael bij premiere This is it (zie foto’s)
Lees ook:Michael Jackson ‘Thriller’ Flashmob op het Leidseplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>