Jan Smit in gevecht met ex Liza!


Wederom een vervolg in de real life Palingsoap van Jan Smit en consorten. Jan Smit heeft gisteravond klappen gekregen van Wim Visscher, de ex-man van zijn nieuwe vriendin Liza. Dat heeft zijn manager, Jaap Buijs, woensdag bevestigd. Het incident gebeurde op de straat voor het huis van ouders van Liza.

Jan en Liza waren net hun koffers aan het inladen voor een vakantie naar Spanje toen Wim er aan kwam en meteen bovenop Jan dook. Wim zou wild om zich heen geslagen hebben. Jan kreeg flink wat rake klappen van de ex-man van Liza en deed zelf niets terug. Jan raakte niet ernstig gewond en Liza verloor slechts wat haren die Wim uit haar hoofd trok. Ook Liza’s moeder kreeg wat klappen in haar gezicht. Jan is inmiddels gewoon met Liza op weg naar Spanje. Of het kindje van Liza mee is, is niet bekend. Wim Visscher is opgepakt door de politie en zit momenteel nog vast. Liza zou aangifte hebben gedaan van mishandeling. Jan zou zelf geen aangifte hebben gedaan.

Het voorval vond rond half 10 plaats, dus na de uitzending van het interview op SBS van Gerda Smit… Wellicht kreeg ook Wim in deze uitzending pas de bevestiging dat Jan wel degelijk een relatie heeft met zijn ex.

UPDATE 18:40: Jaap Buijs laat in een gesprek met RTL Boulevard weten dat Wim wel vaker een kort lontje heeft en zijn ex-vrouw Liza geslagen heeft tijdens hun relatie.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Moeder Volendamse Liza: “Liza was ook zonder Jan weggegaan”
Lees ook:Jan Smit is papa geworden van een meisje!
Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!
Lees ook:Jan Smit baby? “WAT EEN BULLSHIT!”
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Jan Smit in gevecht met ex Liza!

 1. r daldon

  hij had beter de moeder van jan smid in elkaar kunnen rossen,maarja het blijft in de familie

    /   Reply  / 
 2. Sven van der Man

  Hopelijk deelt men nog meer tikken aan hem uit.
  Eigenlijk de gehele familie: zusjelief die meent dat iedere vent zijn snikkel in haar wil duwen, en ze een begenadigde artieste is…Moederlief die de vuile was buiten zet om zo ook de media te halen. (Wie zegt dat ze niet liegt? Ik kan ook mijn huis leeghalen en beweren dat er gejat is…)
  Ik zou zo zeggen: tabee loopbaan Jan Smit…Dat ie maar gelukkig mag worden als palingvisser…Al moet hij dan 2 maanden in het jaar in de WW…

    /   Reply  / 
  1. blablabla

   :-) Ik weet dat er ook mensen zijn die zich ergeren aan het commentaar dat mensen geven.. Maar och wat heb ik nu toch een lol en vermaak ik mij prima.. Jan had deze kunnen zien aankomen!!

     /   Reply  / 
 3. Pingback: Tweedehandsjes voor Jan Smit | Shoppen

 4. joris

  Jan is ‘n grote sukkel.
  Hij vraagt zelf om al deze problemen.
  Hij moet eens leren voor zichzelf op te komen, en niet altijd achter andermans rug te schuilen!!!
  EINDE CARRIERE (hoop ik)

    /   Reply  / 
 5. jansmitfan

  uhm jan smit heeft er ijgenlijk niks mee te maken dus waarom zijn jullie zo boos op jan

    /   Reply  / 
 6. martijn

  Jullie allemaal met die grote bek, laat die jongen toch jaloers?

  Als eerste Yolanthe is afkomstig uit het zigeuners milieu, dus plunderaars en rovers!
  en zijn nieuwe vriendin is 10x mooier dan die lelijke Yolanthe, opzouten met die muts!

    /   Reply  / 
  1. Chanel

   Tssss wat een reactie!!! zigeuners, plunderaars en rovers?? denk dat ik wel een paar zigeuners naar jou toe kan laten komen, jij bent hier degene met een grote bek, stakker!! Enne Liza mooier dan Yolanthe hahahaha goeie grap, zou maar even naar hans anders gaan!! Je bent zelf gewoon jaloers, zit zeker op de bank met een dikke trol, die waarschijnlijk meer weg heeft van Liza inderdaad, want daar lopen er miljoenen van rons zo’n doorsne wijf, nee Yolanthe is een echte schoonheid!! en algemeen bekend dat Jan nog gek op haar is, anders laat je toch wel die tattoo weghalen??? als ik Liza was, zou ik dat eisen, maar nee die is allang blij dat ze Jantje heeft gevangen, dat is hier de echte golddigger!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>