Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN!


Ai ai ai, Albert Verlinde is ‘not amused’ met de actie van BNN. Het Gouden Oor, de prijs die Albert Verlinde afgelopen vrijdag ontving omdat hij volgens het programma VOC zijn oor altijd zo goed te luister legt, bevatte namelijk afluisterapparatuur. Zijn man Onno laat via Twitter weten dat ze stappen gaan ondernemen tegen de omroep.

In een Tweet op Twitter schrijft hij “Albert doet nu mede namens mij officieel aangifte tegen bnn. straks persverklaring. schande van nota bene gesubsidieerde omroep!” om vervolgens te vervolgen met “afgeluisterd worden in eigen huis, schande!!”

De jongerenomroep heeft woensdag aan Albert Verlinde bekend dat het Gouden Oor afluisterapparatuur bevat. Het programma VOC wilde met het afluisteren van Verlinde aankaarten in hoeverre je je kunt mengen in het leven van bekende mensen. Aanleiding hiervoor zijn onder meer de beelden uit een parkeergarage van een zoenende Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder, die RTL Boulevard uitzond.

UPDATE 17-07 18:15:
BNN mag de stiekem verworven geluidsopnamen die zijn gemaakt in het huis van showbizzdeskundige Albert Verlinde niet uitzenden. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam vrijdagmiddag in kort geding bepaald.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Update: Breuk Jan Smit en Yolanthe (g)een publiciteitsstunt
Lees ook:Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’
Lees ook:Gordon wilde vaste vervanger Albert worden
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN!

 1. Marijke

  Je hebt groot gelijk. Ik vind dit een zeer flauwe grap en een inbreuk op je privacy. En dat van een publike omroep

  Marijke

    /   Reply  / 
 2. Taco

  Heel kinderachtig van Verlinde.
  Je mag wel veel geld betalen voor bewakingsbeelden zeker

    /   Reply  / 
 3. Frits

  Kinderachtig ventje die Verlinde. Wel lekker geld verdienen aan een ander en een ander voor schut zetten, maar als hij een koekje van eigen deeg krijgt is hij op zijn edele delen getrapt.
  We weten nu tenminste wat een groot kind hij is.

    /   Reply  / 
 4. Rik

  Wat Frits ook al aangeeft, een ander wel groots voor *** zetten met opgenomen beelden maar zodra het hemzelf overkomt aangifte doen.
  Het is overigens niets voor niets dat men hem steeds vaker Kwalbert noemt…

    /   Reply  / 
 5. PaulC

  Iemand in zijn woning afluisteren schandalig!
  Dat mag de overheid zonder gerechtelijk bevel niet eens,dan ook nog door een omroep die door de belasting betaler betaald wordt,schorsen die hap!

    /   Reply  / 
 6. coen

  hij mag toch niets zeggen;deze man leeft van de ellende van anderen,dood,verdriet,scheidingen en andere persoonlijk ellende,meneer kwijlt erbij en z’n ogen glinsteren en dan nu gaan piepen;val hem maar lastig,laat het hem maar voelen,of het juridisch nou wel of niet klopt

    /   Reply  / 
 7. peter

  Soms kijk ik “per ongeluk” naar rtl boulevard.
  En heel soms, neem ik me dan toch nog maar een keer voor, om geconcentreerd te luisteren naar de heer Verlinde. Misschien heeft ie toch wat te melden???
  Het antwoord is nee. Sterker nog het is gewoon een valse nicht. En ik ben er dan vervolgens trots op, dat ik op mijn 40e nog even lid ben geworden van BNN.
  Ale Patrick, op je gezondheid!

    /   Reply  / 
 8. saar

  Ik vind dit zo’n goeie grap! Heerlijk, net goed voor die valse nicht met z’n enge (nep)lachje! Slaap lekker Mister Hypocriet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>