Zaak naaktfoto’s Manon Thomas weer voor de rechter


Er lijkt helaas geen eind te komen aan de naaktfoto-rel van Manon Thomas. Werd er in april gedacht dat het gedaan was met de zaak, nu blijkt de ex-buurman van Manon en Rudy, die door de rechtbank werd veroordeeld in hoger beroep te zijn gegaan…

Volgens diverse media zou de man van Manon, Rudy Veenstra, tegen de advocaat van de Amelander gezegd hebben dat hij de fotoverspreider iets aan zou doen als die in hoger beroep ging. De naaktfoto’s kwamen vorig jaar op het Internet terecht. De 39-jarige verdachte had de foto’s via een draadloos netwerk van de computer van Manon Thomas gevist. Hij kreeg hiervoor een taakstraf van 180 uur en moet hij een schadevergoeding van 5000 euro betalen. Nu gaat hij dus toch in hoger beroep…

Rudy laat op de website van Manon weten: “Uitspraken die ik in april al gedaan zou hebben, worden weer eens boven tafel gehaald en gelijk staat iedereen weer klaar om er over te berichten. Ik weet van niets, het is mooi weer en daar willen we van genieten. En bellen zonder nummervermelding heeft al helemaal geen nut.” Tja, komkommertijd he?!

Lees ook:Vier jaar voor naaktfoto’s Manon Thomas
Lees ook:Update: Taakstraf geeist voor naaktfotoverspreider Manon Thomas
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>