Naaktfoto’s Twilight-actrice Ashley Greene opgedoken


Na Vanessa Hudgens is er weer een jonge actrice die zichzelf naakt voor de camera heeft tentoongesteld. Nu is het Twilight-actrice Ashley Greene die poedelnaakt voor de camera heeft gestaan. And guess what? Deze zijn ook weer op Internet opgedoken…

Voor degenen die onder een steen geleefd hebben; in Twilight speelt ze de rol van Alice Cullen. Gisteren doken er drie naaktfoto’s op van deze mooie jonge actrice. Op de foto’s poseert Greene topless en compleet naakt voor de camera. Het is niet bekend hoe oud ze was toen de foto’s gemaakt werden. Op dit moment is ze 22 jaar oud. Zie de foto’s hier!

De advocaat van de 22-jarige schone waarschuwt dat iedereen die de foto’s publiceert, een rechtszaak mag verwachten. Deze liet weten “De foto’s, die kennelijk van mijn cliënte zijn, zijn illegaal en worden onrechtmatig getoond. Mijn cliënte zal stappen ondernemen tegen iedereen die ze plaatst.” De kans dat de foto’s dus niet erg lang meer online zullen staan, is erg groot.

Lees ook:Twilight babe Ashley Greene in bodypaint bikini
Lees ook:De naaktfoto’s van Doutzen
Lees ook:Charlize Theron uit de kleren
Lees ook:Patricia Paay niet in Playboy
Lees ook:Maroon 5 zanger Adam Levine naakt!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naaktfoto’s Twilight-actrice Ashley Greene opgedoken

  1. Bas

    Omdat ik Twilight niet heb gezien, leef ik onder een steen? Rare logica…

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Twilight babe Ashley Greene in bodypaint bikini | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>