Bananarama na 25 jaar nog steeds HOT!


Nog maar met zijn tweetjes en inmiddels bijna 50 jaar en beiden moeder van puberende kinderen, maar toch nog hot genoeg voor een come-back: Keren Woodward (48) en Sara Dallin (47) zijn terug met Bananarama. Toch mogen de dames er ondanks hun leeftijd nog zijn en zien ze er wellicht nog beter uit dat in de 80′s toen ze hit na hit scoorden.


Siobhan Fahey verliet de groep al in 1988 en trouwde met Dave Stewart van de Euritmics. Ze werd nog een tijdje vervangen door Jacquie O’Sullivan, maar inmiddels doen de dames het nog maar met zijn tweetjes. Keren heeft overigens al twintig een relatie met Andrew Ridgeley van Wham! en het stel is nog steeds samen. Op 6 september komt hun nieuwe single Love Comes uit. Of er een tweede carriere voor de dames inzit? Zie de clip hieronder en oordeel zelf…Foto: Ellis Parrinder

Lees ook:Wham! Andrew Ridgeley wordt (kaal en) oud
Lees ook:Vivian en John Ewbank gaan toch scheiden
Lees ook:2009: De Break-Ups
Lees ook:Daphne Bunskoek en Wessel van Diepen uit elkaar
Lees ook:Video: Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>